CAN JUBANY
Calldetenes, 23 de setembre de 2021
UN PASSEIG PER CATALUNYA
Josep Pla deia que “la cuina d’un país és el seu paisatge posat a la cassola”. Un homenatge als millors productes i productors que ens ofereix el nostre territori.
Menú
- Oliva Arbequina
- Paté vegà de ceps i llegums amb pa de crosta
- La nostra versió del pollastre a l’ast
- Truita líquida de bacallà
- Flor de carbassó amb formatge fresc i albergínia
- Carpaccio de ceps amb foie i vinagreta de mostassa
- Crema d’ametlla tendra amb anguila i gelat de mantega torrada
- Ou a baixa temperatura amb bolets i cansalada maldonado
- Arròs sec d’espardenyes amb brou d’escamarlans
- Llobarro a la brasa amb porros, salsa beurre blanc, perles de vi i bullabessa
- Garrí rostit amb textures de taronja
Postres
- Préssec de vinya amb granissat, oliva negra i mató
- Dolç de llet amb tres textures
Celler
- Visol, Gran Reserva Brut Nature, 2013, Mestres - DO Cava
- Grand Regnard, 2019, Régnard - AOC Chablis
- Ramirez de Ganuza Reserva, Reserva, 2012 – DOCa Rioja
- Estones, 2018 Costers d’en Fornós – DO Montsant
- Leopardi, Gran Reserva Brut Nature, 2014, Llopart-Corpinnat